Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Het beste online tijdregistratie systeem voor uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goed, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om de online tijdregistratie voor uw personeel te regelen? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft namelijk een softwarepakket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om deze registratie perfect uit te voeren. Ons Immotix Time Advanced pakket is een volledig en compleet tijdregistratie pakket. Met onze online tijdregistratie software heeft u altijd een realtime overzicht wie er op dat moment bij u aanwezig is, maar ook hoeveel uren een bepaalde werknemer heeft gemaakt in een periode.

Aan de slag met ons online tijdregistratie systeem

We hebben Immotix Time Advanced dusdanig ontwikkeld dat het eenvoudig in het gebruik is. Daar komt ook bij dat u het pakket makkelijk uitbreid met extra diensten. Zo hebben wij eenvoudig te installeren voor bijvoorbeeld toegangscontrole en slimme gebouwen. We hebben meer informatie hierover elders op deze website voor u klaarstaan. Schroom daarnaast ook niet om eens contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen over de mogelijkheden die u met ons pakket heeft. Ons pakket voor online tijdregistratie is daarbij makkelijk op te schalen. U kunt het makkelijk gebruiken met tien werknemers, maar net zo eenvoudig met 100 werknemers.

Meer weten over onze online tijdregistratie software?

Indien u meer wilt weten over online tijdregistratie met Immotix Time Advanced, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij voor u klaar hebben staan. We vinden het belangrijk om voor u een pakket te ontwikkelen dat zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar mogelijk is. Neem dan ook vooral eens contact met ons op als u vragen heeft over het gebruik van ons systeem, of over de verschillende functionaliteiten die u bij ons tot uw beschikking heeft.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.