Ledklokken

Ledklokken schaft u aan bij de specialist: Van Bragt Time. Wij beschikken over een ruim en divers aanbod ledklokken geschikt voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een ledklok voor in uw bedrijf, school, sporthal of ziekenhuis: wij hebben het in huis. Zo bent u altijd verzekerd van een eenduidige, nauwkeurige en betrouwbare tijdsaanduiding. Kom langs in onze zaak voor een advies op maat of bestel uw gewenste product snel en eenvoudig online via onze webshop. Alle producten die we leveren kunnen we desgewenst voor u installeren en onderhouden.

Ruime keuze uit diverse ledklokken

Van Bragt Time is al sinds 1995 dé specialist op het gebied van ledklokken. Wij beschikken over een ruim aanbod modellen welke geheel naar wens kunnen worden aangepast omdat de klokken beschikken over een modulaire opbouw. Zit het product van uw keuze niet in ons huidige aanbod? Laat het ons weten. Grote kans dat wij het product dat u zoekt alsnog kunnen leveren. Wij kunnen onze ledklokken in diverse uitvoeringen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan multifunctionele LED en grafische panelen. Heeft u specifieke wensen of voorkeuren als het gaat om een ledklok? Neem contact met ons op! Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer 076-593 42 51.

Ledklok

Bent u op zoek naar een led klok groot of klein van RGB Technology? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. ​Voor een duidelijke en nauwkeurige weergave van de tijd binnen uw organisatie of bedrijfspand kiest u voor een led klok met het juiste formaat. Bij Van Bragt Time vindt u meerdere soorten led klokken, deze klokken zijn multifunctioneel en daarnaast zijn de meeste led klokken ook direct leverbaar uit de voorraad. Met verschillende groottes, functies en designs zijn er genoeg mogelijkheden om een led klok te kopen die het beste past bij uw organisatie, van groot tot klein. zie ook: Prikklok , Ledklok

Multifunctionele ledklok, groot of klein

Sinds 1995 worden er al verschillende soorten led klokken verkocht door Van Bragt Time. Dit doen we al jarenlang met dezelfde persoonlijke zorg en kwaliteit. Binnen het assortiment led klokken van RGB Technology vallen onder andere:

  • Elektronische LED-klokken;
  • Digitale LED-klokken.
  • Grote digitale led-klokken
  • Temperatuur weergave
  • GPS module voor altijd de juiste tijd

Deze klokken zorgen dat de tijd op moderne wijze wordt weergegeven en geven daarnaast ook de datum en optioneel de temperatuur weer, dit met een groene of rode led verlichting. Ook voor verschillende maten voor uw led klok kunt u bij ons terecht, van groot tot klein, Van Bragt Time heeft het allemaal binnen het assortiment.

Ons assortiment led-klokken van RGB Technology

In ons assortiment led klokken hebben we zowel industriële metalen (RVS) uitvoeringen of standaard uitvoeringen voor binnen en buiten. Ook kunt u uw eigen led klok samenstellen zodat deze perfect past bij uw organisatie. Onze led klokken hebben een scherpe prijs waardoor we voor ieder budget de juiste oplossing hebben en daarnaast bent u bij ons verzekerd van een snelle levering.

Zijn er nog bepaalde onduidelijkheden?

Dus bent u op zoek naar een ledklok groot of klein, binnen of buiten, wij hebben het allemaal. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag met al uw vragen en zorgen ervoor dat u op juiste en persoonlijke manier wordt geholpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer :076-593 42 51. Met de vakkundigheid van onze medewerkers garanderen wij dat u op een persoonlijke manier wordt geholpen bij het vinden van een juist product.

Een grote LEDklok kopen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een LED klok in groot formaat kan leveren? Dan bent u bij Van Bragt Time aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende klokken voor u klaarstaan, waarmee u zonder problemen de tijd af kunt lezen. Een dergelijke klok is handig in uw bedrijf, zodat mensen altijd in een oogopslag weten hoe laat het is. Indien u hier meer over wilt weten, of een van onze klokken wilt kiezen, dan kunt u altijd even een kijkje nemen in de webshop op deze website. Hier hebben wij al onze verschillende klokken PrikklokLedklok in klaarstaan voor u.

Andere bezoekers bekeken

Ledklok | Lichtkrant | Orderregistratie | Prikklok | Prikklok kopen