Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Ledklok

Een moderne ledklok met automatische tijdsaanduiding bestelt u bij Van Bragt Time, sinds 1995 specialist in de verkoop van ledklokken, wandklokken, kalenderklokken en prikklokken. Bestel ze vandaag nog in onze webshop​.

Nauwkeurige ledklok

Een nauwkeurige ledklok met moderne tijdsweergave koopt u via Van Bragt Time. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van diverse klokken en beschikken over een breed assortiment. Onze ledklokken geven op een exacte en elegante wijze datum en tijd weer in groene of rode led cijfers/letters. Tevens beschikken de klokken over automatische zomer/wintertijd wissel, automatische helderheidsaanpassing, stopwatchfunctie én radiosynchronisatie. Bekijk direct ons aanbod in de webshop en plaats uw bestelling!

Uw eigen ledklok samenstellen

Wilt u uw eigen ledklok samenstellen? Bij Van Bragt Time is het mogelijk om uw eigen klok samen te stellen. Kies een ledklok uit ons assortiment, kies het aantal karakters, karakter hoogte, bediening, temperatuur en/of gps en bestel hem vandaag nog. Voor hulp of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Winkel

Heeft u vragen over een bepaalde ledklok of wilt u de klokken eerst in het echt zien? Kom dan naar onze winkel in Made. Uiteraard zijn wij voor vragen ook bereikbaar op nummer 076-593 42 51 of via het contactformulier op de website. Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Andere bezoekers bekeken

Lichtkrant | Orderregistratie | Prikklok | Prikklok kopen | Prikklokken

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.