Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Een kloksysteem voor uw werknemers

Wilt u graag goed in de gaten houden wat voor uren uw mensen maken? Altijd op de hoogte zijn of iemand in uw bedrijf aanwezig is of niet? Bij Van Bragt Time hebben we dan de oplossing voor u. We hebben verschillende systemen klaarstaan waarmee het heel eenvoudig is om een tijdregistratie mee bij te houden. Dit kan digitaal, we hebben ook een systeem met een prikklok in de aanbieding voor u. Beide soorten systemen zijn geheel betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik. Schroom dan ook niet om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die we voor u klaar hebben staan. We geven u hier ook graag uitgebreide informatie over.

Welk kloksysteem voor uw werknemers?

Als u graag wilt werken met een prikklok, dan hebben we verschillende opties voor u in petto. Zo kunt u kiezen voor een klassieke prikklok, waar een klokkaart bij gebruikt wordt. We hebben ook elektronische prikklokken, waarmee u eenvoudig de gegevens van de klok krijgt geleverd. Ook hebben wij dan nog een prikklok in de cloud. Hierbij kunt u de gegevens overal waar u maar wilt inzien. We hebben elders op deze website ook een video klaarstaan waarin de werking van deze klokken duidelijk en bondig aan u wordt uitgelegd.

Het beste kloksysteem voor uw personeel

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken om een systeem te gebruiken dat perfect werkt. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen als u er meer over wilt weten hoe u ons kloksysteem in kunt zetten. Met een kloksysteem uw personeel controleren aangaande het aantal uren dat ze maken en hun aanwezigheid is iets waar wij al jaren in zijn gespecialiseerd. We zijn in 1995 begonnen met ons bedrijf en hebben door de jaren heen ons systeem verder geperfectioneerd. Zo hebben wij het beste kloksysteem voor uw werknemers kunnen ontwikkelen.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.