Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie met Go Time Cloud. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken in de Go Time Cloud en accessoires.

Altijd een goed urenoverzicht met een prikklok in de Go Time Cloud

Wilt u een prikklok in de Cloud gaan toepassen met Go Time Cloud? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten systemen.
De eerste keuze bestaat uit het feit of u software wenst te gebruiken of niet. Uiteraard kunt u bij gebruik van een prikklok in de Cloud (software) vele zaken instellen waardoor u over diverse uitgebreide rapportages kunt beschikken. Bij onze tijdregistratie beschikt u over een eenvoudige registratie van de gepresteerde uren in de Cloud.
Wij hebben een groot assortiment prikklokken met en zonder software in de Cloud maar ook lokaal. De keuze wordt voornamelijk bepaald door het aantal medewerkers en uiteraard uw wensen betreft de gespecificeerde data zoals: gepresteerde uren, overuren, koppeling et slarispakket, afwezigheden etc.

 

ZK Go Time CloudOntlast uw administratie met tijdregistratie, zoals een Go Time Cloud of klassieke prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken van van Bragt Time met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Tijdregistratie met een prikkkok in de Go Time Cloud is een erg flexibele oplossing waarbij u altijd en overal inzicht heeft betreft de aanwezigheid, gepresteerde uren, afwezigheden incl. een APP voor de medewerkers.
Met een tijdregistratie via Go Time Cloud zult u dus uw HRM / Administratie ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen. Een moderne oplossing is een prikklok gekoppeld aan de Cloud. Hiermee is de data veilig opgeborgen, u kunt ten alle tijden de data inzien en bewerken en als u wenst is ook een APP beschikbaar. Maar graag willen wij u helpen met de juiste keuze en zouden we graag via een afspraak u hiermee willen helpen.

Go Time Cloud  kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over elektronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Van Bragt Time is dé leverancier voor uw tijdregistratie sinds 1995. Voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, Go Time Cloud. Ruime keuze van prikklok tot een software oplossing in de Go Time Cloud.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen zoals Go Time Cloud, tijdregistratie in de Cloud of loKaal.

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete oplossing in de Go Time Cloud of lokaal. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires. Kortom uw adres voor de prikklok in de Go Time Cloud.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan alle sectoren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.