Beveiligingsontwerpen volgens VRKI,

Van Bragt Electro levert uitsluitend betrouwbare producten dankzij strenge selectie. Tevens zijn wij als erkend installatiebedrijf aangesloten bij de VEB ( vereniging Europese beveiligingsbedrijven ). Deze organisatie controleerd ons jaarlijks op de toegepaste producten, afhandeling van eventuele klachten en werkelijk verrichte onderhoudswerkzaamheden.

Wij volgen de richtlijnen van het waarborgfonds van preventie, en van de VEB. Indien u of uw verzekeringsmaatschappij dit wenst wordt door ons een kwaliteitsattest afgegeven op afgeleverde installaties.

VEB-mooi

 

 

ERKENT BEHEERDER EN ONDERHOUD BEDRIJF VAN BRANDMELDINSTALLATIES

Van Bragt Electro is in bezit van de noodzakelijke erkenningen en vakbekwaamheid betret het beheren van en onderhouden van brandmeldinstallaties. Deze worden jaarlijks of indien noodzakelijk of wenselijk maandelijks door ons gecontroleerd op een juiste werking. Volgens de nieuwe richtlijnen is dit voor elke brandmeld / ontruimingsinstallatie minimaal eens per jaar verplicht. Voor vragen hieromtrent kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.