Van Bragt Time

Ontdek Onze Elektronische tijdregistratie. Eenvoudig beheer van uw tijdsregistratie van klassieke prikklok tot registratie in de Cloud.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor teen Elektronische prikklok. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.


Altijd een goed urenoverzicht met een electronische prikklok

Wilt u een prikklok van de prikklokspecialist in uw bedrijf laten installeren? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten prikklokken. Hieronder de meeste bekende prikklok: de prikklok met kaart. In een prikklok met kaart zit een opening waarin de medewerker bij binnenkomst een kaart insteekt. Nadat de kaart hierin wordt gestoken, wordt de kaart afgestempeld met de datum en tijd. Bij het verlaten van het pand of bij een werkonderbreking haalt de medewerker de kaart weer door de prikklok en de tijd van het verlaten wordt op de kaart gedrukt. Zo kunt u exact zien hoeveel uren een medewerker op de werkplek heeft doorgebracht. Hierdoor is ook een veel betere registratie van overuren mogelijk.

Ontlast uw administratie met een electronische prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Prikklokken van de prikklokspecialist met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Te laat inleveren is ook niet meer van toepassing, want uw medewerkers kunnen hun week- of maandkaarten in het bedrijf laten. Met een kaartrek waar uw medewerkers hun kaarten in bewaren, heeft u op ieder moment overzicht van de gewerkte uren. Met een electronische prikklok met kaart zult u dus uw HRM afdeling ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen.

Tijdregistratie kopen bij de prikklokspecialist, Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over electronische prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

zie ook: Prikklok , Ledklok

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Van elektronische prikklok tot geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. Ook na aankoop altijd met vakkundige ondersteuning.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.