Van Bragt Time

Ontdek onze tijdregistratie met eenvoudige prikklok. Eenvoudig beheer van uw tijdsregistratie van klassieke prikklok tot registratie in de Cloud.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie voor eenvoudige prikklok. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Altijd een urenoverzicht met een eenvoudige prikklok

Wilt u een eenvoudige prikklok in uw bedrijf laten installeren? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten prikklokken. Hieronder de meeste bekende prikklok: de prikklok met kaart. In een prikklok met kaart zit een opening waarin de medewerker bij binnenkomst een kaart insteekt. Nadat de kaart hierin wordt gestoken, wordt de kaart afgestempeld met de datum en tijd. Bij het verlaten van het pand of bij een werkonderbreking haalt de medewerker de kaart weer door de eenvoudige prikklok en de tijd van het verlaten wordt op de kaart gedrukt. Zo kunt u exact zien hoeveel uren een medewerker op de werkplek heeft doorgebracht. Hierdoor is ook een veel betere registratie van overuren mogelijk.

Ontlast uw administratie met eenvoudige prikklok

Voor uw administratie kan het verzamelen van de uren iedere maand een tijdrovende klus zijn. De één levert zijn urenbriefje te laat in en de ander vult zijn of haar urenbriefje foutief in. Eenvoudige prikklokken met kaart drukken duidelijk de werkuren af, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan. Te laat inleveren is ook niet meer van toepassing, want uw medewerkers kunnen hun week- of maandkaarten in het bedrijf laten. Met een kaartrek waar uw medewerkers hun kaarten in bewaren, heeft u op ieder moment overzicht van de gewerkte uren. Met een prikklok met kaart zult u dus uw HRM afdeling ontlasten en bovendien onnodige fouten kunnen voorkomen.

Eenvoudige prikklok kopen bij Van Bragt Time

Wilt u een prikklok met kaart kopen? Kijk dan eens in de webshop van Van Bragt Time. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten online prikklokken en wij verkopen ook een prikklok met kaart. Naast deze prikklok is het ook mogelijk om al uw week- en maandkaarten bij ons aan te schaffen. Deze kaarten worden in sets van 100 stuks verkocht, zodat u altijd een lading kaarten in voorraad kunt houden. Wilt u meer informatie over prikklokken? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Bij van Bragt Time kunt u terecht voor een eenvoudig prikklok maar ook voor een geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. 

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.