Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Online een digitale buitenklok kopen bij Van Bragt Time

Zoekt u voor uw bedrijf een digitale buitenklok? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te nemen bij het assortiment dat we u bij Van Bragt Time te bieden hebben. We hebben een ruim assortiment aan de mooiste digitale buitenklokken voor u klaarstaan. Dit zijn klokken die tegen een stootje kunnen en die daarbij ook goed zichtbaar zijn als de zon er fel op schijnt. Perfecte klokken, waarvan wij meerdere exemplaren klaar hebben staan. We hebben elders op onze website een productvideo voor u klaarstaan, waarmee u een goede indruk krijgt van de kwaliteit die wij u met onze klokken kunnen leveren.

 

Wilt u een digitale buitenklok kopen?

Als u een buitenklok zoekt die digitaal is, dan hebben wij het juiste model voor u klaar hangen. Al onze klokken hebben een degelijke behuizing, die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Daarbij zijn de klokken en letters in meerdere verschillende kleuren te krijgen en zodoende helemaal af te stemmen op uw wensen of huisstijl. Daarbij is het ook mogelijk om een keuze te maken als het op de karakterhoogte van de cijfers aankomt. Deze begint bij letters van 5 centimeter, maar is bijvoorbeeld ook te krijgen in letters van wel 40 centimeter. U ziet, u kunt uw klok bij ons helemaal aan uw persoonlijke wensen aanpassen!

 

Meer weten over onze digitale buitenklok?

We hebben elders op deze website uitgebreide informatie over onze buitenklok die digitaal werkt klaarstaan. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. We vinden het belangrijk om onze klanten een goede service te bieden en beantwoorden dan ook altijd graag uw vragen. U kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de verschillende klokken in onze webshop. Ook hier krijgt u een goede indruk van hoe een klok functioneert en hoe deze er precies uitziet.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.