Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Digitale aanwezigheidsregistratie kopen

Bent u op zoek naar betrouwbare software voor digitale aanwezigheidsregistratie? Dan bent u bij van Bragt Time aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1995 actief op het gebied van aanwezigheidsregistratie en hebben hier de beste oplossing voor klaarstaan. Zo houdt u in de gaten hoe lang uw mensen op kantoor aanwezig zijn en hoeveel uren ze daadwerkelijk maken. Ons digitale aanwezigheidsregistratie systeem is betrouwbaar en accuraat. U hoeft uzelf dan ook geen zorgen te maken of de tijd wel goed wordt bijgehouden. De software is ook te gebruiken voor personeelsregistratie en toegangscontrole.

Aan de slag met ons digitale aanwezigheidsregistratie systeem

Van Bragt Time is een toonaangevend bedrijf als het aankomt op het registreren van de aanwezigheid van uw mensen. We hebben hier een softwarepakket voor ontwikkeld dat Immotix heet. Dit is een pakket dat eenvoudig gebruikt kan worden en dat altijd voor de beste resultaten zorgt. Ons pakket bestaat uit meerdere modules, die u los of samen kunt bestellen. Zo hebben wij in onze sofftware voor digitale aanwezigheidsregistratie een module voor tijdregistratie, waarmee u realitime inzicht heeft in de aanwezigheid of afwezigheid van uw personeel.

Eenvoudig onze digitale aanwezigheidsregistratie kopen

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de aanwezigheid van uw mensen en dat u kunt bekijken hoe vaak iemand in een bepaalde periode daadwerkelijk op kantoor is geweest. Hier hebben wij onze software voor ontwikkeld. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Onze mensen staan klaar om u te helpen aan de juiste informatie. We vertellen u graag welke mogelijkheden u heeft met onze software en welke modules u allemaal bij onze digitale aanwezigheidsregistratie kunt kopen. We hebben ook uitgebreide informatie hierover voor u klaarstaan elders op deze website.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.