Selecteer een pagina

Datum klok

Van Bragt Electro beschikt over een ruim aanbod klokken waaronder een datum klok. Deze klok biedt een uitkomst voor mensen met geheugenproblemen of slecht zicht. De kalender op de klok is volautomatisch waardoor er altijd de juiste datum wordt aangegeven. Zelfs in een schrikkeljaar is de datum klok nauwkeurig. Zo heeft u altijd de juiste tijd, datum en weekdag beschikbaar!

Datum klok online bestellen of kom langs in onze zaak voor advies op maat

U kunt een datum klok snel en eenvoudig online bestellen via onze webshop of een bezoek brengen aan onze winkel in Terheijden in Noord-Brabant. Hier kunt u onze klokken met eigen ogen bekijken en eventueel advies op maat inwinnen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij leveren een datum klok met duidelijke Nederlandstalige handleiding. Niets staat een probleemloze werking van de klok daarna nog in de weg. De klok heeft een laag energieverbruik waarbij er slechts 1 keer per jaar een nieuwe batterij hoeft te worden geplaatst.

Verzekerd van kwaliteit

Vanaf het ontstaan van ons bedrijf in 1995 mogen wij ons met recht dé specialist op het gebied van datum- en led klokken noemen. Bestelt u bij ons dan bent u verzekerd van kwaliteit. Raadpleeg voor meer informatie eens onze documentatie over datum klokken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!