Selecteer een pagina

Van Bragt Time

Ontdek Immotix Time-Advanced. Geavanceerd beheer van uw tijdsregistratie, toegangscontrole en projecten met koppeling naar uw salaris pakket. Allemaal geïntegreerd in één handige softwareoplossing.

Van Bragt Time

Sinds 1995 zijn wij uw partner voor tijdregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-klokken, prikklokken en accessoires.

Een aanwezigheidsregistratiesysteem aanschaffen

Het bijhouden van de aanwezigheid bij uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt per slot van rekening toch graag weten of de mensen die bij u werken ook daadwerkelijk aanwezig zijn en hoeveel uren ze maken. Ook is het handig om te weten of iemand aanwezig is als u deze persoon nodig heeft. De Immotix Time Advanced software van Van Bragt Time is hier speciaal voor ontwikkeld. U houdt hiermee op een eenvoudige manier bij of uw mensen aanwezig zijn, maar ook wat de reden is van een eventuele afwezigheid. Daarbij zijn bij ons pakket meerdere modules te kopen die de functionaliteit nog verder uitbreiden.

Een aanwezigheidsregistratiesysteem kopen

We vinden het belangrijk dat u een betrouwbaar, simpel te bedienen systeem tot uw beschikking heeft waarmee u goed in de gaten kunt houden wat de aanwezigheid binnen uw bedrijf is. Ons pakket is volledig en compleet, daarbij past het zich zonder problemen aan de omvang van uw bedrijf aan. We leveren hierbij modules die geschikt zijn voor een bedrijf met tien mensen, maar ook voor een bedrijf met honderd mensen. U kunt het pakket zodoende laten meegroeien met uw bedrijf. Ons registratiesysteem voor de aanwezigheid is daarbij ook in te zetten voor zaken als toegangscontrole en het bijhouden van orders en projecten.

Meer weten over ons aanwezigheidsregistratiesysteem?

Indien u meer wilt weten over ons registratiesysteem voor de aanwezigheid, of het aan wilt schaffen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken hoe ons systeem het beste in uw bedrijf ingepast kan worden. Elders op deze website hebben we een korte video voor u staan, waarin u een goede indruk krijgt hoe ons systeem precies werkt. Ook is het mogelijk om met ons pakket koppelingen te maken, bijvoorbeeld naar uw salarissysteem. Van ons pakket is ook een lightversie beschikbaar, waarmee u alvast een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden die u met Immotix Time Advanced allemaal heeft.

SOFTWAREOPLOSSINGEN

Immotix Time Advanced is dé geïntegreerde softwareoplossing voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole, project- en orderregistratie. De software is tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket.

LED- EN PRIKKLOKKEN

Bent u op zoek naar LED klokken voor binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor mechanische of elektronische prikklokken en accessoires vindt u bij ons een ruim assortiment in de webshop. 

Over ons

Al sinds 1995 kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, LED-klokken, prikklokken, softwareoplossingen en smart building solutions. 

Wat we doen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete Immotix Time Advance softwareoplossing. Tevens te gebruiken als module van het Immotix Smart Building pakket. Hiernaast vindt u bij ons in de webshop een groot assortiment aan LED-klokken, lichtkranten en prikklokken en accessoires.

Voor wie

Wij bieden tijdsregistratie oplossingen aan voor particulieren, de logistieke sector, productiebedrijven, transportsector, warehouses en de agrarische sector.